Om oss

Vi består av tre ansatte

Marco Smith

Marco innehar 2 fagbrev som saltilpasser. Gjennom mange år har han opparbeidet seg et godt rykte og har høy kompetanse innen anatomi og biomekanikk.

Marco har årlig hatt seminarer i gjennom Norges Rytterforbund, Skoler/Hestefag og på internasjonale stevner. Marco har vært glad i å lage ting siden han var bitteliten samt at han vokste opp i salen, da ble saltilpassing og arbeid med lærprodukter et naturlig valg.

Stine Rebecca Smith

Stine Smith er daglig leder i Smith Saddle Company. Stine er selv en aktiv konkurranserytter og jobber med å ta fagbrev som saltilpasser. Hun er født med hestedilla og har ridd siden hun var en liten pike.

Stine har rytter i fokus og sammen med Marco skreddersyr de gode løsninger for ekvipasjen. Selv eier hun 8 hester i div aldersgrupper som hun konkurrerer med når jobben tillater det, hun rir aktivt for flinke trenere og reiser årlig til Helgstrand Dressage på trening med hestene.

Eline Lode

Eline Lode er en dyktig dressurrytter og er oppvokst på Lode Ridesenter på Nærbø. Hun har holdt på med hest hele livet og brenner for hestesporten!

Eline har deltatt i NM for ponni, junior & youngrider samt startet opp til VB i dressur. Har nå i senere tid startet i unghestklasser.

Eline har også fagbrev innen hestefaglære.

5c078a6a8993e60d63ee30c6 hvitlogo

Vårt arbeid

Det er Stine og Eline som står bak all planlegging og jobber daglig med å svare på alle henvendelser fra våre kunder. Bedriften vokser i enorm hastighet og vi jobber stadig med å kunne tilby de beste løsningene for våre kunder .  

Vi reiser rundt i Norge og Danmark og tilpasser saler for sportshester på alle nivå ,alt fra hester i innledningsfasen til hestene i Verdenstoppen. Vi legger mye vekt på å gjøre en god hest bedre, og hvordan få maks ut av hestens potensiale ved å legge til rette at det blir behagelig å bruke kroppen riktig, å gi den så mye trykkfordeling og frihet som mulig ift til dens anatomi og nivå.

Våre merker

Vi velger våre samarbeidspartnere og merker med omhu.
Vi har valgt å kun ta inn kvalitetsmerker som er godt justerbare både i bommen og panelene ettersom sportshester endrer bomstr mange ganger i løpet av livet og endrer musklatur med trening merkene vi fører er : Erreplus, Passier og Prestige.