Våre ryttere

Simon Yde

Simon er en dansk Grand Prix rytter som har base i Bergen hvor han driver ZB competition sammen med kona Mikkeline, ZB er en stor stall for satsende sprangryttere.Simon har hester på alle nivåer, salgshester, unghester og Grand prix hester.

pexels helena lopes 1996337 1

Marte Svenkerud

Marte er utdannet ridelærer trinn 3 ved Starum, Norsk hestesenter og trener 1. Hun har tidligere jobbet som rytter hos Ellen Birgitte Farbrot på Stutteri Følle i Danmark. Hun driver rideskole og hestesenter i Nittedal. Marte rir lilletour sammen med sin egen utdannede hest Wivienne som nå er klar for Grand Prix.

pexels helena lopes 1996338

Birgitte Reitan

Er en Para Dressur utøver , hun presenterer Norge grad 1a . Hun tok gull NM 2014 og har ridd Para OL Paralympics i Rio 2016 og VM i 2014 og satser mot OL i Tokio 2020 .

pexels helena lopes 1996330

Bettina Jaeger

Bettina er en dansk Grand Prix rytter i verdensklasse. Hun rir for det danske landslaget og deltok World Equestrian Games i 2018.
Hun jobber som Master rytter hos Helgstrand Dressage .

pexels lumn 282893

Solveig Karstensen Aarnes

Solveig Karstensen Aarnes er en norsk sprangrytter og trener. Hun er eier og driver av Stall Vest Sportshest i Stavanger, som er et trenings senter for satsende sprangryttere. Solveig er selv konkurranse rytter, og har flere seirer og plasseringer i 1.50 GP både nasjonalt og internasjonalt. Hun produserer spranghester fra 3 års alder til GP nivå.